Създадохме сайта o-sport.eu с любов към ориентирането.

Желанието ни е да предложим всеобхватен набор от екипировка за спорт с фокус върху ориентирането и бягането на открито. Разбира се всеки друг, който намери своя продукт при нас е добре дошъл и ще бъде обслужен с необходимото внимание.

Амбицията ни е да представяме водещи европейски търговци и производители, които познават спорта в детайли, чиито продукти отговарят на специфичните нужди на ориентировачите и са тествани в реални условия. Предлагаме екипировка и оборудване на Jalas, Icebug (бутонки); Noname, Trimtex, ISC (облекла); Moscompass (компаси); Letro, Vapro (аксесоари); Miry (държачи за ски- и колоориентиране); Sportident (чипове).

Без значение дали сте индивидуален състезател или спортен клуб – ние ще ви предоставим компетентен съвет за избора на това, от което имате нужда; ще ви обслужим бързо и коректно.

Към настоящия момент продажбите се извършват чрез онлайн-магазин и по време на спортни мероприятия

Ние подпомагаме както млади спортни дарования, така и изявени състезатели.

Платформата за онлайн поръчки е лесна за управление и предлага всички необходими опции за конкретизиране на вашите изисквания. Ако не сте сигурни в стъпките си или имате нужда от съвет, не се колебайте да ни потърсите, като използвате някоя от формите за връзка с нас. За да пазарувате онлайн в нашия интернет магазин не е необходимо да извършвате предварителна регистрация.