Билков балсам Alpenkraeuter Emulsie Преглед отблизо

14,00 лв

Билков балсам Alpenkraeuter Emulsie

Нов

Friedrich Frohne GmbH


Билков балсам за масаж на цялото тяло

Повече детайли

B B

Повече информация

Отзиви

Повече информация


Този балсам е произведен на базата на Pedimol 110, но е обогатен с оригинално тиролско масло от клек, което увеличава многократно ефекта му.

Свежият билков аромат е едно важно негово характерно качество, което води до общо чувство на отпускане по време на масаж.

След физическо или умствено натоварване, независимо дали след работа или спорт, след сауната или веднага след ставане сутрин - масажът с билковия балсам Alpenkraeuter Emulsie ще ви накара да се почувствате по-енергични и свежи.

Приложение

Втрийте балсама Alpenkraeuter Emulsie с леки масажни движения върху леко влажна кожа, напр. такава каквато е след душ или вана. При по-дълги масажни процедури прилагането на балсама трябва да бъде удължено с няколко капки вода. За засилване на ефекта на отпускане може да се използва няколко пъти на ден.
За освежаване в горещите дни и след физическо и психическо усилие, слепоочията, челото и шията може да се намазват с капка билков балсам Alpenkraeuter Emulsie.

Разтворен в малко количество гореща вода, подобрява климата в затворени помещения, освежава и освобождава дишането.

Подходящ е също така за грижа за ръцете в промишлеността, търговията, хранителната индустрия, общественото хранене, селското стопанство и бита, както и за професионална употреба при терапевтични масажи.

Да се прилага само на деца над 3 г и възрастни ! Само за външна употреба ! Да не влиза в пряк контакт с открити рани, да не се бандажира и да не се допуска попадане в очите !

Противопоказания: при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Опаковка:Флакон от 100 ml

Отзив

Напишете отзив

Билков балсам Alpenkraeuter Emulsie

Билков балсам Alpenkraeuter Emulsie

Билков балсам за масаж на цялото тяло