Бутонки ACCELERITAS3-L RB9X Преглед отблизо
Разпродажба!

130,00 лв

Бутонки ACCELERITAS3-L RB9X

Нов

Icebug


Acceleritas3 е най-малкия модел на Icebug, задължителен атрибут за всеки, изправен пред предизвикателството при бягане в пресечен терен !

 

Таблица с размери - Icebug

Повече детайли


B B

Повече информация

Отзиви

Аксесоари

Повече информация

Acceleritas3 е с две основни подобрения: височината на петата е леко намалена, за да се намали напрежението в ахилесовото сухожилие; материалите, използвани за изработването на горната част са изключително здрави, и едновременно с това меки. Acceleritas3 абсорбира минимално количество вода. Междинната подметка при новия модел е изключително гъвкава, с превъзходни амортизиращи свойства. Ниският профил на подметката гарантира невероятна сетивност и усещане на терена. Тази обувка стимулира естественото движение на ходилото. Чувството, което създава, е като при тичане по чорапи, но чорапи, които осигуряват термозащита и предпазват от механични въздействия. Външната страна на подметката е с оптимизиран грайфер, който осигурява сцепление както върху твърда, така и върху мека повърхност. Той притежава изразена агресивна форма, което способства отвеждането на калта настрани, в диагонално разположените канали (на аналогично на гумите на трактор).

 

Най-отличителната черта на подметката Acceleritas3 е материалът RB9X. Тази иновативна каучукова смес гарантира невероятно сцепление както върху мокри, така и върху сухи повърхности, без това да е за сметка на издръжливостта и износоустойчивостта!

 

За кого ?

 

За онези от вас, които търсят наистина лека обувка за бягане в пресечена местност или за планинско бягане.

 

Технически параметри

 

Цвят

Черно/Сигнално жълто

Горна част

Ripstop / ProtecPU™

Подплата

Бързосъхнеща материя, микрофибър на форта

Междинна подметка

Олекотена отлята EVA , със стабилизиращи странични панели

Подметка

Rubber 9 Extreme

Флекс-индекс

Easy Flex

Височина на свода

4 mm

Абсорбция

Малка

Ширина на обувката

Тясна

Маса

160 g (USL7,5)

Размер

USL5,5-USL10,5 (EUR 36-42)

 

 

1

2

3

Флекс-индекс (T)

EASY FLEX

Medium flex

Stability flex

Височина на свода (D)

4 MM

6-9 mm

10-14 mm

Абсорбция (C)

МАЛКА

средна

пълна

Ширина на обувката

ТЯСНА

средна

широка

 

Техническа информация

 

RB9X

Rubber 9 Extreme е последно усъвършенствана каучукова смес на шведската компания Icebugи въвежда нов стандарт в обезпечаването на сцепление. Лабораторните тестове (SATRA) показват, че RB9X изпреварва конкуренцията, запазвайки необходимата издръжливост, изисквана към обувките, предназначени за бягане по асфалт. На практика това означава изключителна надеждност на сцепление при мокри и хлъзгави условия: по скали, бетон, мокра трева и т.н. Благодарение на патентованите от нас технологии за изработка на бутони ние направихме възможно бягането по лед. Сега сме лидери в производството на каучукови подметки, осигуряващи перфектно сцепление!

 

Неабсорбиращи материи

Масата на неабсорбиращите материали е много малка, когато те се намокрят. А това е от особена важност за обувки, които биват използвани в условията на влажна среда.Моля, имайте предвид, че неабсорбиращите материи няма да запазят краката ви сухи.

 

Отзив

Напишете отзив

Бутонки ACCELERITAS3-L RB9X

Бутонки ACCELERITAS3-L RB9X

Acceleritas3 е най-малкия модел на Icebug, задължителен атрибут за всеки, изправен пред предизвикателството при бягане в пресечен терен !

 

Таблица с размери - Icebug

Аксесоари

Подобни продукти